PTSD Terapi

PTSD eller posttraumatisk belastningsreaktion er en stresstilstand, der opstår som følge af oplevelsen af, at ens liv har været i fare. PTSD forekommer typisk i forbindelse med en traumatisk begivenhed, eksempelvis en alvorlig ulykke, seksuelle overgreb eller krig.


Uanset årsagen er fællesnævneren, at krop og psyke er fastlåst i en tilstand, hvor traumet danner baggrund for den måde, du reagerer på og relaterer til omgivelserne. Minder kan dukke op som flashbacks eller mareridt, og ofte genoplever man skræmmende øjeblikke.


I forbindelse med PTSD er samtaleterapi sjældent nok. Krop og sansning skal inddrages i terapien. Chok og traumer rammer en meget grundlæggende del af vores nervesystem. På instinktivt plan har du måske følt dig truet på livet, også selv om du ikke decideret har været i livsfare.


For at forbinde dig med det basale og ubevidste niveau af nervesystemet skal vi have hele kroppen med. Denne kropsterapi gør det muligt at arbejde med de traumatiske hændelser, også selvom disse ligger flere år tilbage. Med et balanceret nervesystem bliver kroppen og sindet i stand til at hele sig selv.

Vil du book en tid?
Nyttige sider
terapi i Nordsjælland - Fyrtårn

Depression Terapi

Stress Terapi

Terapi i Nordsjælland - Ældre kvinde

Angst & Social angst