Depression Terapi

Har du behov for at genfinde håbet og lysten til livet?


Ifølge WHO er depression den største globale årsag til mental lidelse. Hvis du har en depression, kan du måske have oplevet, at du igennem længere tid har følt dig trist uden helt at kunne forstå hvorfor. Det kan være, du har svært ved at tage sig sammen, føler dig træt og energiforladt.


Depression er en tilstand, hvor man typisk savner energi og ressourcer, og hvor dine tankemønstre er låst fast i en negativ spiral. Tilbageholdte følelser sætter sig i hele systemet og depression kan det opleves som et fravær af spænding. Dette fravær af spændinger medfører en mangel på energi og vitalitet.


Gennem kropsterapi arbejder jeg med at aktivere nervesystemet og skabe energi og flow i kroppen.


Sammen genskaber vi forbindelsen til kroppen og frisætter tilbageholdte følelser for at skabe bevægelse. Med kropsterapi genopretter vi nervesystemet og frisætter din vejrtrækning. Åndedrættet er tæt forbundet med, hvordan du ventilerer og udtrykker dine tanker og følelser, så når der kommer bevægelse i åndedrættet, får du skabt kontakt til dine undertrykte følelser.


Samtaleterapi har en sund virkning på depression. Disse samtaler kan hjælpe dig med til at standse selvbebrejdelser, at bevidstgøre tankemønstre, afklare årsager til depression og hjælpe dig med at finde vejen tilbage til et godt liv.


Mange mennesker
med depression opholder sig indenfor og er alt for isolerede. Her kan naturen være en terapeutisk hjælpe til at komme tilbage til den sansende og levende krop, hvor du nemmere kan forbinde dig til livet, og det som betyder noget for dig.

Vil du book en tid?
Nyttige sider

Stress Terapi

PTSD Terapi

Terapi i Nordsjælland - Ældre kvinde

Angst & Social angst